Plötsligt fick jag massa energi!

Hej igen!

Om man skall sammanfatta det hela, så gick hela behandlingstiden utan några allvarliga biverkningar, inga förskjutningar av behandlings tider på grund av biverkningar, främst låga värden av röda/vita blodkroppar samt trombocyter. Det var skönt att ha en regelbunden schema..

Jag skall inte förneka att tiden från då jag fick beskedet om min cancer, till avslutning av behandlingar var i sig tuff, men som tur är så glömmer man det som var jobbigt, ju längre tiden går. Det enda jag kommer ihåg starkt är tröttheten. Trött har jag varit under hela resans gång.

Jag fick rådet av en väninna som tidigare haft bröstcancer att koncentrera mig på en behandling i taget och en vecka i taget. På så sätt skulle jag orka att härda ut.

För att bevisa för mig själv att nu var jag stark nog och någorlunda  pigg åkte jag till New York med min dotter , min väninna och hennes dotter. Plötsligt hade jag så mycket energi och ork för att göra New York helhjärtat. Vi var ute från morgon till kväll. Mitt sällskap var imponerad av min styrka och uthållighet och resan var fantastisk. Jag  laddade batterierna och fick extra energi.