Möten

Jag hade länge gått och funderat på om jag skulle åka på Rehab veckor och i så fall vart. Jag bestämde mig att åka till Mösseberg. Rekommenderar er varmt om ni inte har varit på Rehab, så unna er det, ni kommer inte att ångra er. Det finns flera ställen i landet som har rehab veckor för cancerpatienter, det måste inte vara just Mössberg. Ni kan googla. Jag hade förmånen att få åka på Rehab vecka till Mösseberg. Där mötte jag andra människor unga och medelålders kvinnor med olika cancerformer. Plötsligt befann jag mig i en miljö där ämnet cancer var vardagsmat och där man fick ventilera sina tankar och farhågor. Man blev serverad jättegod mat och där fanns allt för kropp och själ. Vi besökte spa-avdelningen och träningsstudion dagligen. Man kände grupp-sammanhållningen. Vi promenerade varje dag, gick till centrum och shoppade och hade det bra. Vi hade också föreläsningar om allt möjligt, bl.a. mat för cancerpatienter och vikten av träning. Om man ville fick man träffa psykolog flera gånger per dag, och det ville alla! Vi levde som i en kokong, långt från vardagens alla bekymmer och cancern skrämde oss inte här, det fick man ta itu med när man kom hem. Det är klart att cancer var närvarande hos oss, men den skrämde inte oss, vi  kände oss trygga och glada.. PM mig på messenger om ni vill veta hur man tillväga.