Man måste fatta ett beslut !!!

Hej igen. Fortfarande sjuk, men i stånd att fatta ett viktigt  beslut. Jag har bestämt mig att göra ngt åt det faktum att jag inte tränar. Jag får så dåligt samvete  av att i och med att jag inte rör på mig så kommer jag ett steg närmare återfall i bröstcancer, dessutom bidrar stressen starkt till detta. Detta plus min övervikt ökar risken att få återfall nämnvärt.  Så kan man inte ha det. Man kan inte leva med dåligt samvete och stress utan att göra något åt situationen.Så nu har jag tagit hand om min vikt och är på god väg att att tappa kilon. Det känns jätteskönt och ju mer kilo jag kommer att tappa desto mer motiverad blir jag att fortsätta. Nu skall jag också ta hand om min träning och på köpet kommer ja att lära mig att laga och äta hälsosam mat. Ni kanske undrar hur? Jo jag anmälde mig häromdagen till en hälsoresa till Portugal. Det går av stapeln 24/04/2019. På köpet fick jag också två nya vänner som ville dela rum med mig. Jag har slagit två flugor i en smäll. Det skall bli så trevligt, Jag kommer längta tills dess. Detta blir min nyårslöfte.

Innan jag kommer iväg är det nog bra att jag förbättrar min kondition, och det skall jag göra i Sydafrika, dit vi åker med våra vänner. I huset där vi skall bo finns det gym och då är jag säker på att de andra vänner skall träna varje dag och jag tänker hänga på.

Om man inte gör ngt åt sin situation, så kommer man inte framåt i livet.!!!!