Uppdatering

Hej,

Förlåt för att jag inte hörde av mig här på bloggen,var sjuk, förkylning med feber. Vaccinerade mig tidigare mot influensa, men tyvärr blev jag sjuk i alla fall. På grund av det blev det ingen yoga för mig varken 26/11 och idag. Har fortfarande feber. Läste igår på Facebook två inlägg om om cancer där författarna till inläggen tog upp samma ämnen som jag tar upp här. Det kändes bra att läsa dessa inlägg för då fick man bekräftelse att vi som har genomgått cancer(bröst) tänker på liknande sätt och har samma demoner i sin själ, döden är ständig närvarande hos oss. Den var visserligen närvarande när jag var frisk, men inte på samma sätt. Jag är rädd för att dö och jag är rädd att jag skall dö i förtid., att jag hinner inte se mina barnbarn växa upp och bilda familj. Därför lever jag livet här och nu, med döden närvarande. Jag lever som om idag var min sista dag på jorden. Jag har lärt mig att unna mig saker och prioritera mina val. Familjen kommer först, sedan kommer de riktiga vännerna.

Hur tänker ni, hur lever ni. Var inte rädda att dela med er era tankar, det hjälper i svåra stunder, man känner att man är inte ensam. Jag  lever här och nu. Blir alltid rädd när mina vänner eller familjer gör planer för framtiden. Då blir min första tanke “undrar om jag lever tills dess”. Det låter makabert, men så är det, jag måste acceptera mig själv med eller utan dessa tankar. Jag älskar ju att leva och livet i sig. Vi firade Jul igår och jag hoppas att ni hade en fin dag. God fortsättning.

CARPE DIEM