Mekka för kroppen och själen

Hej,

Häromdagen var jag hos min yogalärare, som heter Maria och som är en underbar person. Tidigare gick jag hos henne två gånger i vecka, nu blir det bara en gång per vecka. Hade sommaruppehåll och nu har jag tagit upp lektionerna igen. Dessa lektioner är  hemma hos henne och det är bara hon och jag. Man kan vara fler, men jag lyckades inte hitta några som var intresserade. Naturligtvis så blir det billigare ju fler vi är. Finns det ngn där ute som vågar??? Skriv gärna i kommentarsfältet i så fall. Vågar man så vinner man!!! Vi börjar med prat och diskussioner om livet och dess mening samt om mina krämpor. Maria är “min terapeut”, både själsligt och kroppsligt. Själva yogasessionen varar i cirka 60 minuter. Man börjar och slutar med en avslappnings session och där emellan med yog-aövningar anpassade just till mig. Hon tar hänsyn och timmen försvinner med flygande fart. Efteråt så känns kroppen och själen väldigt behaglig och avslappnad. Jag rekommenderar henne varmt! Har inte haft möjlighet att gå så mycket som planerat i år men hoppas verkligen att vi kan börja om efter nyår med regelbundna sessioner minst en gång i veckan. Namaste !!!