Tankar för dagen

Hej på Er,

Det var länge sedan jag skrev ngt här och det är på grund av att jag var på semester i Sydafrika. Hade det jätte trevligt på alla sätt och viss. Sydafrika är ett fantastiskt vackert land. Vi njöt av varje sekund, åt god mat och prövade massa goda viner. Tänk vad mycket det gör för själen när man inte är på sin gata. Jag hade knappast några tankar på min cancer eller min hälsa, var omgiven av mina vänner, bekymmerslös och utan smärta och ångest. Har nu kommit hem och på en gång, som en blixt från klar himmel kom min verk i ryggen tillbaka. Det känns som en kniv som borrar sig rätt in i mig. Som tur är skall gå till min massör/zon terapeut Camilla Lindqvist i veckan. Hon sitter på CA&Company Hälsa och Skönhet Under Samma Tak. Har också anmält mig till Calenetics på Balance Your Life, där man lär sig att sträcka ut sina muskler och på så sätt aktivera de djupaste musklerna och stärka kroppen inifrån och ut. Skall dit på tisdag 22/1. Skall berätta mer om detta i nästa uppdatering. Tills dess ha det så bra och ta hand om varandra.