Livet känns upp och ner just nu.

Lovade att återkoppla till er från min session på Calenetics. Det var intressant, men ovanligt för mina ögon. Rörelserna är säkert bra men jag vet inte hur jag skall ställa mig till detta. (Eventuellt skall jag börja samarbeta med Margareta som leder Calenetics och som kommer antagligen erbjuda detta bara till oss som är bröstcancer opererade och äter anti östrogener) . Jag hade ingen möjlighet att fortsätta då jag var förkyld och dessutom fick jag plötsligt ont i min vrist. Mer information kommer senare. Värken kom som en blixt från himlen och ni får tro eller inte, men med detta kom ångesten som brev på posten.

Tänka sig att det blir alltid på detta viss. Man får inte en lugn stund, hela tiden oro för det okända. Det måste sägas att jag är väldigt rädd för att dö i förtid, det detta som skapar ångest hos mig. Fick nu också sår i mitt gamla ärr på magen (efter operation för 10 år sedan för tjocktarms cancer). Vet inte vad jag skall tro, det ser mysko ut, var på Vårdcentralen och de lade på antibiotika salva och tog odling. Det är alltid någott som rubbar mina synen. Hur gör man för att inte tänka cancer/metastaser så fort man får ont här och där. Ngn som har några tips om att hantera ångest? Var inte rädda att kommentera, jag skulle uppskatta om ni gör det. Vi hörs snart igen.