Pretty Woman !!!!

Har länge gått och undrat varför det finns inte sexiga och snygga BH för oss bröstopererade? Det finns vanliga BH men inte lyxiga BH och jag anser att detta är speciellt viktigt när man saknar ett bröst eller båda. Inte nog att man känner sig stympad, med massa ärr som gör ont, istället för bröst, så är utbudet av snygga bh är inte så stort. Man vill glömma att man saknar ett bröst och vill vara snygg i en sexig bh. Dessutom många affärer med underkläder säljer inte dessa bh för det lönar sig inte att ha ett lager, utan man säljer på nätet. Vem vill köpa "grissen i säcken" utan möjlighet att pröva sig fram till rätt storlek och passform , det som är såååå viktigt för alla kvinnor och ännu viktigare för oss bröstopererade. Det räcker inte att företagen samlar pengar till forskning, företagen tex Lindex och andra bör ta sitt ansvar och hjälpa till för att vi Cancer drabbade får möjlighet att köpa snygga bh-n.

Ni märker att jag är arg i tonen, ja det är jag, denna fråga ligger mig varmt om hjärtat. Ca 10.000 kvinnor i Sverige drabbas årligen av bröstcancer. Det finns underlag för att ha bh lager i sin affär. Min dröm är att producera snygga bh för oss Cancer drabbade. Om det finns Ngn där ute som har erfarenhet och vill hjälpa mig så är du/ni välkomna att höra av sig. Kram till er alla.

pretty-woman-1509956__340 2.jpg
.