Long time no see

Det var länge sedan sist jag skrev ngt. Detta beror på fler faktorer. Ju mer tid jag inte skrev ju svårare var det att komma igång. Men nu tror jag att jag är tillbaka på banan. Skrev ett jätte lång inlägg igår som jag sedan råkade radera. Har man inte jobb så skaffar man sig jobbet. Min tystnad beror mest på att jag har väldigt ont i korsryggen. Dock vill jag inte beklaga mig eller att någon skall tycka synd om mig. Det räcker som det är. Det visade sig efter att en magnetröntgen att jag har förslitningar i ländryggen. Varför, vet ej. jag har ofta värk i ryggen och har svårt att gå. Jag har börjat gå på Feelgood och tränar i simbasäng och hoppas verkligen att det hjälper. Skall också ingå i en rygg-grupp som har gemensam vattengympa.

Jag slutade att arbeta nyligen och bestämde mig för satsa på min hälsa. Det är väldigt svårt att hitta meningen i livet när man inte längre behöves på arbetsmarknaden, men jag antar att det känns så för många som går i pension. Man måste hitta på något annat som ger en mening med livet. Jag har nog inte lyckats än, men hoppas på att hitta det snart. Jag ser fram emot att kunna resa, umgås med mina barnbarn och familjen. Min man och jag åker till Thailand i februari, där vi har varigt tidigare. Det skall bli skönt att få vara i värmen, läsa böcker och äta gott. Har vi tur så följer vår dotter med också. Jag kommer att ta med mig min dator och skall skriva inlägg så ofta jag kan. Vi ses snart igen.

image002.png