Fånga dagen

Tiden här i Thailand flyger i vägg väldigt fort. Trots att vi bara sover, äter, solar och badar och ibland åker vi för att handlar mat. Vi har redan varit här i en vecka, utan att göra ngt särskild. Vi tankar energi och kraft.

Jag vill berätta för er om en App på AppStore som heter WarOnCancer . Den startades utav Fabian Bolin själv drabbad av ALL 2015 bara 28 år gammal. Det är community för cancer drabbade, överlevare från cancer och dess familjer. Man delar med sig sin historia, eller ökar sin kunskap om cancer eller knyter nya kontakter. Genom att man delar med sig sin historia, förenar man wärlden att slås mot cancer. Man vill också förbättra förståelse för sjukdomen , förbättra forskningen och olika behandlings program.

Jag kommer att berätta min historia i appen.

Det kom förbi en liten vän och hälsade på oss idag!

Det kom förbi en liten vän och hälsade på oss idag!