Tillfälligheternas dag Del 2

På den internationella kvinnodagen 08/03/2019 träffades 10 stycken framgångsrika och speciella kvinnor. Jag hade äran att vara en av dem. Vi sågs på Flemming Bear & Food för att testa menyn, fira livet och nätverka. Till min förvåning var det väldigt få som var direkt drabbade av cancer, de flesta hade någon bekant eller anhörig som drabbats. Bara jag och Nadira hade haft cancer. Oavsett hur, var vi alla drabbade på ett eller annat sätt. Därför stödjer vi alla som var där Guldbandet, och för att citera Nadira Winbladh ”Att bära Guldbandet är ett statement för att alla cancer-överlevare i Sverige ska få möjlighet att bli helt rehabiliterade i både kropp och själ”.

Jag är så tacksam för att jag blev inbjuden denna kväll - Guldbandets första gemensamma träff. Många av oss som var på middagen har en egen blogg eller ett företag. Att träffa dessa kvinnor ger mig oerhörd inspiration till att fortsätta skriva min blog och arbeta för Guldbandet. Citerar igen Nadira ” If you want to go fast, go alone, and if you want to go far - Go together”! Detta är verkligen sant. Jag ser på framtiden med optimism. Just nu känner jag att jag inte behöver vara rädd för någonting, jag är inte ensam.

I skrivande stund njuter jag av tillvaron omgiven av vacker natur, min man och min 26 åriga dotter som kommit från NY där hon arbetar. Underbart att ha henne här, utan henne hade jag ej kommit så långt med min blogg . Har även fått avnjuta en timmes massage, vad mer kan man begära av livet? CARPE DIEM!!!!!!!!!

IMG_0004.jpg